Formfix | Sit Fix Kussenhoes Sapphire

Schrijf de eerste review over dit product

Op voorraad

€ 21,50
Formfix
9.3
557 Beoordelingen

"Ik heb voor de tweede keer een bestelling gedaan en net als de eerste keer ben ik zeer tevreden. De eerste keer kon er gee. Mail gestuurd worden ter bevestiging. Omdat er bij Microsoft iets fout ging ik werd toen netjes de volgende dag gebeld over mijn bestelling en wanneer dit geleverd zou worden. De tweede keer deed ik een bestelling en kreeg ik direct een bevestiging en de volgende dag had ik alles al in huis. De spulletjes worden netjes verpakt en zijn lekker snel binnen. Ik beveel jullie site aan bij vrienden en zal zeker nog vaker bestellen. Goede service en een duidelijke en makkelijke site"

Mariska uit Almere

Productbeschrijving

Details

Formfix | Sit Fix Kussenhoes Sapphire

Let op, het Form-Fix kussen zelf is krijg je er niet bij!

Met de Sit-Fix kussenhoes maak je in de form van je Form-Fix kussen een handige poef. Deze poef is ideaal voor kleine en grote baby's.

Zeer praktisch de SitFix kussenhoes, je kunt hem in vele kleuren bestellen.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Formfix
Kleur Blauw
Kleur Sapphire
Product type Sit-Fix

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Formfix | Sit Fix Kussenhoes Sapphire

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Tevredenheid
Formfix
9.3
557 Beoordelingen

"Snelle levering, goede communicatie en een razendsnelle retourprocedure nadat een andere kleur draagzak geleverd was dan besteld. Ik ben zeer tevreden!"

Marlous uit Daarle

Wacht a.u.b...