Medela Breastfeeding Starter Kit

Normale prijs: € 29,95

Onze prijs € 27,95

Direct leverbaar

-
+

De omschrijving van Medela Breastfeeding Starter Kit

Met de Medela Breastfeeding Starter Kit heb je alles bij elkaar voor een goede eerste start met het geven van borstvoeding. Het maakt niet uit of je direct borstvoeding geeft of ook afkolft, de set heeft bevat alles wat je nodig hebt voor het opvangen, bewaren en voeden van je moedermelk. Ook voor het verzorgen en beschermen van je borsten en voor het reinigen van de accessoires ben je goed voorbereid.

Inhoud verpakking:

1x  Calma - uniek voedingssysteem
2x  150 ml moedermelkflesjes met deksel
12x zoogkompressen voor eenmalig gebruik
1x   Purelan100 7 g - pure lanoline
1x   Quick Clean magnetronzak
5x   Pump & Save moedermelkzakjes

Calma

Met de Calma speen wordt de natuur zo goed mogelijk nagebootst. Hierdoor wordt het wisselen tussen borstvoeding en moedermelk uit een flesje makkelijker. De melk stroomt alleen als je baby een vacuüm creëert. Daarbij kan je baby in zijn of haar eigen tempo drinken, pauzeren en ademhalen. Er is slechts één type speen nodig voor de hele borstvoedingsperiode

Zoogkompressen voor eenmalig gebruik
De meegeleverde zoogcompressen voor eenmalig gebruik zijn gevoerd met zacht materiaal dat comfortabel aanvoelt. Ze hebben een sterk absorberende bescherming voor een langdurig droog gevoel.

Purelan
Het is al jarenlang bekend dat pure lanoline een uitstekende  en natuurlijke verzorging voor tepels en huid is. Bovendien is 100% pure lanoline een hypoallergeen middel.

Quick Clean magnetronzakken
Met de Medela magnetronzakken kun je in slechts 3 minuten al je borstvoeding of kolf-accessoires veilig desinfecteren. Hiermee elimineer je 99,9% van de meest voorkomende bacteriën en ziektekiemen.

9.3
612 Beoordelingen

"Het Vaculess systeem! En de buitengewoon snelle levering, ook buiten Nederland!"

Specificaties

EAN 7612367043823
Merk Medela

Reviews voor Medela Breastfeeding Starter Kit

Er zijn nog geen reviews geplaatst. Vul het formulier in om als eerste dit product te beoordelen.

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

Wacht a.u.b...