BabyBjorn Bord, Lepel en Vork set Oranje/Turquoise

Normale prijs: € 29,90

Onze prijs € 27,50

Tijdelijk niet leverbaar

De omschrijving van BabyBjorn Bord, Lepel en Vork set Oranje/Turquoise

Bord, Lepel en vork, makkelijker voor het kind om zelf te eten

  • Doordacht design, de klavervorm van het bord maakt het voor het kind makkelijker eten op de lepel of vork te krijgen.

  • Stevig op de tafel, het bord staat stevig op de ondergrond en kantelt niet eens als het kind op de rand slaat.

  • Makkelijk te reinigen, zowel het bord als de lepel kan in de vaatwasmachine.

  • Inhoud: 2 Bordjes, 2 Vorkjes en 2 Lepeltjes in de kleuren Oranje/Turquoise

Makkelijker voor het kind om zelf te eten
De BABYBJÖRN Bord, Lepel en vork set maken het voor uw kind makkelijk om zelf te eten. De klavervorm van het bord helpt het kind eten op de lepel te krijgen. De lepel is aangepast aan de vorm van het bord en functioneert zowel voor de rechter- als de linkerhand. De rfand is zo gevormd dat het voor kleine handjes moeilijk is het bord vast te grijpen en weg te slingeren.

BABYBJÖRN bestek heeft een korte handgreep, die makkelijk beet te pakken is voor kleine handjes. Hij is zo gevormd dat het kind makkelijk eten op de lepel krijgt. De lepel en vork zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar.

Doordacht design
De klavervorm van het bord maakt dat het kind makkelijk eten op de lepel kan krijgen. De lepel is aangepast aan de vorm van het bord en functioneert zowel voor de rechter- als de linkerhand. Hij heeft een korte handgreep, die makkelijk beet te pakken is voor kleine handjes.

Stevig op tafel
Het bord staat stevig op de ondergrond en kantelt niet eens als het kind op de rand slaat.

Makkelijk te reinigen
BABYBJÖRN Bord, Lepel en Vork kunnen in de vaatwsasmachine, maar worden ook eenvoudig met de hand worden afgewassen. U kunt het bord met eten voor uw kind ook verwarmen in de magnetron.

Materiaal
BABYBJÖRN Bord, Lepel en Vork zijn gemaakt van polypropeen (PP) en thermoplastisch elastomeer (TPE). Het binnenbord is gemaakt van acrylnitril-butadien-styreen (ABS).

Het plastic is goedgekeurd voor levensmiddelen en voldoet aan de veiligheidseisen voor plastic in zowel Europa  (ECC) als in de Verenigde Staten (FDA) Het product is PVC-vrij en bevat geen bisphenol A, ftalaten, cadmium, lood, broom of chloor. Het plastic is bovendien recyclebaar.

Onderhoudsadvies
BABYBJÖRN Bord, Lepel en Vork kunnen worden gebruikt in de magnetron op lage temperatuur, max 90 °C. Het opwarmen met laag vermogen verlengt de levensduur van het bord. Wij bevelen aan het eten alleen te verwarmen, het niet te bereiden of te koken in de magnetron. BABYBJÖRN Bord en Lepel zijn makkelijk te reinigen en kunnen in de vaatwasmachine. Plaats ze echter niet dichtbij het verwarmingselement van de vaatwasmachine.

Technische informatie
Gewicht: 190 g
Afmetingen: 19,5x3,5x19,5 cm

 

9.3
612 Beoordelingen

"-mooie, uitgebreide en duidelijke website -snelle levering -zeer deskundige hulp bij borstvoedingsproblemen. Heel prettig persoonlijk contact met de lactatiekundige"

Birthe uit Sijbekarspel

Specificaties

EAN 7317680740823
Merk BabyBjorn
Kleur Multi
Kleur Oranje en Turquoise
Leeftijdsfase 6M+
Babybjörn Collectie Eten bestek bekers

Reviews voor BabyBjorn Bord, Lepel en Vork set Oranje/Turquoise

Er zijn nog geen reviews geplaatst. Vul het formulier in om als eerste dit product te beoordelen.

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

Wacht a.u.b...